Trabzon polis imamı yakalandı

Trabzon, Rize, Artvin,Giresun, Gümüşhane ve Bayburt il Emniyet Müdürlüklerinde görev yapan polislerden sorumlu olduğu öğrenilen Cemil kod adlı FETÖ/PDY üyesi şahıs başarılı operasyon ile yakalandı.

Trabzon polis imamı yakalandı
Haber : Şükrü Üçüncü
FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik sürdürülen operasyonlar kapsamında Doğu Karadeniz imamı olduğu öne sürülen ‘Cemil’ Kod adlı Celal A. Gözaltına alındıktan sonra tutuklandı.
 
Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ile Emniyet Genel Müdürlüğünün yürütmüş olduğu gizli soruşturma kapsamında Başta Trabzon olmak üzere, Rize, Artvin, Bayburt, Gümüşhane, Ordu İl Emniyet Müdürlüklerinde görev yapan polislerden sorumlu imam olduğu öğrenilen Celal A. Erzurum ilinde saklandığı evde Terörle Mücadele ekipleri tarafından gözaltına alındı.
 
Edinilen bilgiye göre; FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik yapılan operasyonlar sonrasında örgüt belirli şehirlerde ‘Gaybubet Evi’ olarak isimlendirilen adreslerde gizlenmeye çalıştığı bilgisine ulaşan MİT, durumu Emniyet Genel Müdürlüğüne bildirmesinin ardından Erzurum ilinde böyle bir ev bulunduğu tespit edildikten sonra adrese baskın düzenledi. Bu baskın sırasında Celal A. İle aynı evde gizlenen ve örgütün Doğu Anadolu bölgelerinde ki Emniyet’ten sorumlu imamı Ercan Ş.’nin de aynı adreste yakaladı.
 
SEGBİS aracılığı ile sorgulanan iki şüpheli daha sonrasında tutuklanarak Erzurum H Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem