Trabzon Paralel operasyon da iş adamı kaçtı

Haber61 – Haber Servisi – Ankara Merkezli yapılan paralel devlet operasyonları kapsamında Türkiye genelinde 65 kişi gözaltına alınmıştı. Haber61.Net’in edindiği bilgiye göre; Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü "Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel De

Trabzon Paralel operasyon da iş adamı kaçtı

Haber61 – Haber Servisi – Ankara Merkezli yapılan paralel devlet operasyonları kapsamında Türkiye genelinde 65 kişi gözaltına alınmıştı. Haber61.Net’in edindiği bilgiye göre; Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü "Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY)" ana soruşturmasında gözaltı listesinde ismi bulunan iş adamı T.B’nin yakalanması için Trabzon Emniyetine gizli yazı gönderildi.

Trabzon Emniyet’i Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri şahsın Dernekpazarı ilçesinde ikamet ettiği bilgisine ulaşarak burada bulunan evine baskın düzenledi. Evde yapılan aramada iş adamı T.B’ye ulaşılamadı. Şahsın uzun bir süre önce İngiltere’ye gittiği ve bir daha geri gelmediği tespit edildi. Evde yapılan aramadan sonra ekipler şahıs hakkında inceleme başlattı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem