Trabzon Limanı’nda tutuklu Rus gemisi var mı?

Haber61/Haber Servisi - Sınır ihlali yapan Rusya’nın uçağının düşürülmesinin ardından Trabzon Limanı’nda Rus gemileri tutuklanıyor iddiaları ayyuka çıktı. Fakat bu iddiaların yalan olduğu Trabzon Limanı’nın en yetkili ağzından ortaya çıktı.   Trabzon Lima

Trabzon Limanı’nda tutuklu Rus gemisi var mı?
Haber61/Haber Servisi - Sınır ihlali yapan Rusya’nın uçağının düşürülmesinin ardından Trabzon Limanı’nda Rus gemileri tutuklanıyor iddiaları ayyuka çıktı. Fakat bu iddiaların yalan olduğu Trabzon Limanı’nın en yetkili ağzından ortaya çıktı.
 
Trabzon Liman Müdürü Muzaffer Ermiş şunları söyledi;
 
12380468_1070716729689473_1243524290_n.jpg"Rus gemilerinin Trabzon Limanı’nda tutuklanması iddiası yalandır. Abartılarak verilen bir durumdur. Çünkü Trabzon Liman Başkanlığındaki yetkili arkadaşlar bu dönemden önce de denetim yapıyorlardı ve bu denetimler sonucunda da eksiği olan gemilere süre veriyorlardı eksiklerini tamamlasınlar diye. Tutulma denen hadise budur.
 
Bu sürece içerisinde gemide eksik olan bir durum varsa eksiklerini tamamlayıp tekrar limandan ayrılmalarına müsade ediliyordu. Bu dönemde bunlar farklı algı varmış gibi sunuluyor.
 
RUSLAR AŞIRIYA GİDİYOR
 
Bu sadece Rus gemileri için değil her gemiye uygulanan normal prosedürlerdir. 
 
Şu anda bile rıhtımda kömür boşaltan Rus gemileri var. Zaten buraya kömür getiren çoğu geminin bayrağı Rus’dur. 
Rusya tarafında da böyle tutulmalar oluyor gemilerimize lakin onlar daha da aşırıya gidiyorlar."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem