Trabzon Knauf yemekte buluşturdu

Almanların  inşaat malzemeleri üreten  dünyaca ünlü markası Knauf Trabzon bayisi Gümrükçüler Mühendislik Trabzonlu mimar mühendis ve iş adamları ile bir araya geldi.1996’da kurulan Gümrükçüler Mühendisliği Knauf Trabzon bayisi Gümrükçüler Mühendislik Zorl

Trabzon Knauf yemekte buluşturdu

Almanların  inşaat malzemeleri üreten  dünyaca ünlü markası Knauf Trabzon bayisi Gümrükçüler Mühendislik Trabzonlu mimar mühendis ve iş adamları ile bir araya geldi.

1996’da kurulan Gümrükçüler Mühendisliği Knauf Trabzon bayisi Gümrükçüler Mühendislik Zorlu Grand Otel’de düzenledği yemekte Knauf’un yeni ürünlerini tanıttılar. Yemekte Knauf’un çimentolu ürünler müdürü Erdil Dinçer ve Knauf Trabzon bayi Gürükçüler Mühendislik firması sahibi Alper Gümrükçü birer konuşma yaptılar.

Mimar , mühendis ve iş adamlarının katıldığı davette Çimentolu Ürünler Müdürü Erdil Dinçer Kauf’un yeni ürünleri ile ilgili olarak bilgiler verdi.

Knauf Trabzon yetkili satıcısı Süleyman Alper Gümrükçü yemekte yaptığı konuşmada Trabzon’da Knauf’la 2007’de çalışmaya başladıklarını belirterek ‘’Trabzon’da bir çok otel ve ünlü firmanın dekorasyonunu yaptık, dış cephe kaplama işini de ilk olarak biz başlattık’’ şeklinde konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem