Trabzon Festivale hazırlanıyor

16. Uluslararası Karadeniz Tiyatro Festivali 2-16 Mayıs tarihlerinde yapılacak. Festival komitesi Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde basın toplantısı düzenledi.Komite Başkanı Trabzon Devlet Tiyatrosu Müdürü Birkan Görgün, festival programıyla işgili açıklam

Trabzon Festivale hazırlanıyor

16. Uluslararası Karadeniz Tiyatro Festivali 2-16 Mayıs tarihlerinde yapılacak. Festival komitesi Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde basın toplantısı düzenledi.

Komite Başkanı Trabzon Devlet Tiyatrosu Müdürü Birkan Görgün, festival programıyla işgili açıklamalarda bulundu.

Birkan Gördün, 60 kişilik bir ekibin özel olarak geleceğini ve kentin dört bir yanında çeşitli programlarla festivali kentle bütünleştireceklerinin vurgusunu yaparak, etkinliklere kentin önemli turizm noktalarından olan Ganita’nın da Zağnos gibi eklediğini söyledi. Ganita’da çeşitli etkinlikler yapılacağını vurguladı.

Açılış günü neler olacak?

14.00’da meydan parkında

14.30’da Meydanpark-Zağnos Vadisi arası kortej yürüyüşü Sokak gösterileri eşliğinde Haluk Ongan Sahnesine yerel  oyuncuların kostümleriyle yürüyüş… Bu yürüyüşe belediye bandosu ve bayrakları halkla birlikte eşlik edecek.

15’de Zağnos Vadisi2nde sokak karnavalı, Trabzon Devlet Tiyatrosu Gogo ekibinin çocuklara yönelik gösteriler yapılacak.

GANİTA’DA ALKOLSÜZ YEMEK SUNUMU

Ayrıca yöresel yemekler de sunulacak.

19.30’da Ganita açık alanında akşam etkinlikleri başlayacak.

Aperatif yiyecek ve içeceklerin sunumu yapılacak fakat alkolsüz olacak.

Sokak gösterileri devam edecek gece boyunca…

BİLETLER NEREDEN TEMİN EDİLİR

İnternet üzerinden biletiva adresinden biletler alınabilecek. Ayrıca Haluk Ongan Sahnesi ve Tevfik Serdar Kültür Sanat Merkezi gişelerinden festivalde sahne alacak tiyatro gösterileri için biletler temin edilebilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler