Trabzon Emniyeti'nde büyük değişim!

Trabzon Emniyet Müdürlüğü’nde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Terörle Mücadele ve Asayiş Şube müdürleri başta olmak üzere birçok müdürün görev yeri değiştirildi.Son kararname ile Ertan Yavaş’ın merkeze alındığı, yerine Polis Başmüfettişi Murat K

Trabzon Emniyeti'nde büyük değişim!

Trabzon Emniyet Müdürlüğü’nde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Terörle Mücadele ve Asayiş Şube müdürleri başta olmak üzere birçok müdürün görev yeri değiştirildi.

Son kararname ile Ertan Yavaş’ın merkeze alındığı, yerine Polis Başmüfettişi Murat Köksal’ın atandığı Trabzon Emniyet Müdürlüğü’nde birçok şube müdürünün yeri değiştirildi. Yaklaşık 20 gün önce göreve getirilen Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Mustafa Bulut Ortahisar İlçe Emniyet Müdürü olurken, yerine Arsin İlçe Emniyet Müdürü Ozan Altuğ atandı. Asayiş Şube Müdürü Himmet Aydoğdu Of İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi, Of İlçe Emniyet Müdürü Taner Ulutaş ise Asayiş Şube Müdürü olarak görevlendirildi.

Yine 20 gün önce göreve gelen Terörle Mücadele Şube Müdürü İbrahim Özer Çarşıbaşı İlçe Emniyet Müdürü olarak atanırken yerine Havalimanı Şube Müdür Yardımcısı Orkun Yücelli getirildi. Eğitim Şube Müdürü Mustafa Başer Vakfıkebir İlçe Emniyet Müdürü oldu, Vakfıkebir İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Hüseyin Gürbüz ise Eğitim Şube Müdürlüğü görevine getirildi. Özel Güvenlik Şube Müdürü Fatih Keçeli Yomra İlçe Emniyet Müdür yardımcılığına atandı, yerine Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Ali Şengül görevlendirildi. Vakfıkebir İlçe Emniyet Müdürü Şemsettin Koç Personel Şube Müdürü oldu, Personel Şube Müdürü Erdem Sarı ise Arsin İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne atandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler