Trabzon ekibi Van'da

Van ve çevresinde meydana gelen deprem felaketi üzerine bölgeye giden Trabzon İl Afet Ve Acil Durum Müdürlüğü Arama Kurtarma Ekibi bölgede çalışmalarını sürdürüyor. Pazar günü saat 13.41’de meydana gelen felaketin duyulması ile Trabzon Valisi Dr Recep Kız

Trabzon ekibi Van'da

Van ve çevresinde meydana gelen deprem felaketi üzerine bölgeye giden Trabzon İl Afet Ve Acil Durum Müdürlüğü Arama Kurtarma Ekibi bölgede çalışmalarını sürdürüyor.

 Pazar günü saat 13.41’de meydana gelen felaketin duyulması ile Trabzon Valisi Dr Recep Kızılcık’ın talimatıyla İl Afet Ve Acil Durum Müdürü tarafından oluşturulan 6 kişilik ekip araç gereçleriyle birlikte aynı gün akşam saatlerinde yola çıkarak ertesi gün sabah saatlerinde Van-Erciş’e ulaştı ve Van Afet Koordinasyon Merkezi’nin talimatları doğrultusunda arama kurtarma çalışmalarına başladı.

 Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, ekibin bugüne kadar yapmış olduğu başarılı çalışmalar sonucunda dün Erciş’te yıkılan bir bina enkazından 3-4 yaşlarında iki çocuğu sağ olarak çıkardıklarını ve çalışmalara ara vermeden devam ettiğini söyledi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem