Trabzon diş hastanesi yeniden başlıyor

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’da yapımına devam edilirken yüklenici firmaların batması nedeni ile duran Yenimahalle’deki Ağız ve Diş Sağlığı hastanesi yeniden ihaleye çıkıyor. Bir süre önce hastane işçileri emeklerini alamadıkları gerekçesi ile açlık

Trabzon diş hastanesi yeniden başlıyor

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’da yapımına devam edilirken yüklenici firmaların batması nedeni ile duran Yenimahalle’deki Ağız ve Diş Sağlığı hastanesi yeniden ihaleye çıkıyor. Bir süre önce hastane işçileri emeklerini alamadıkları gerekçesi ile açlık grevine giderek eylem yapmışlardı. Yine seslerini duyuramayan işçilerden Zeki Bayram kendisini benzin ile yakmıştı. İşçilere siyasi oluşumlardan ve bazı belediyelerden destek gelmişti.

Toplu Konut İdare (TOKİ) tarafından bu hastanenin yeniden ihalesi yapılacağı duyuruldu. 3 Ağustos da ihaleye çıkacak hastane 10 günü içinde yapımına başlanacak ve 150 gün içinde kalan yüzde 20’lik bölümü tamamlanarak Sağlık Bakanlığına devredilecek. Öte yandan işçileri paralarının ise, yapılacak ihalede şartnameye koyulması bekleniyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler