Trabzon bugün üşüyecek!

Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara'nın doğusu, İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Kütahya, Afyonkarahisar ve Siirt çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Batı Karadeniz kıyılarında

Trabzon bugün üşüyecek!

Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara'nın doğusu, İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Kütahya, Afyonkarahisar ve Siirt çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Batı Karadeniz kıyılarında çok kuvvetli ve yer yer şiddetli, Doğu Karadeniz kıyıları ve Ağrı çevrelerinde kuvvetli olmak üzere genellikle yağmur ve sağanak, Marmara'nın doğusunun yüksekleri, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Kütahya ve Afyonkarahisar çevreleri ile gece saatlerinde Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunun yükseklerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor.

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı ülke genelinde hissedilir derecede (3 ila 10 derece) azalacak. Rüzgarın ülkemizin batısında kuzey ve kuzeybatı, doğusunda güneyli yönlerden orta kuvvette, batı bölgeler ile Karadeniz kıyıları, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/s) eseceği tahmin ediliyor. Bazı illerimizde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı çok bulutlu, kısa süreli yağmurlu, yüksekleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı 10

İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 14

İzmir: Parçalı ve az bulutlu 16

Adana: Parçalı bulutlu 26

Antalya: Parçalı bulutlu 22

Samsun: Parçalı çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 13

Trabzon: Parçalı çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı (Yağışların kıyı kesiminde kuvvetli olması bekleniyor) 13

Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı (Yağışların zamanla karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor) 10

Diyarbakır: Parçalı bulutlu 24

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem