Trabzon Bu Oyunla Kahkahaya Doyacak

 Joganita'nın organize ettiği "Biz Bunu Hiç Düşünmemiştik" tiyatro oyunu 27 Mart Çarşamba günü saat 20:00'da Karadeniz Teknik Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi'nde Trabzonluların beğenisine sunulacak. Mizah Sanatı Derneği'nin hazırladığı iki perdelik bi

Trabzon Bu Oyunla Kahkahaya Doyacak

 

Joganita'nın organize ettiği "Biz Bunu Hiç Düşünmemiştik" tiyatro oyunu 27 Mart Çarşamba günü saat 20:00'da Karadeniz Teknik Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi'nde Trabzonluların beğenisine sunulacak. Mizah Sanatı Derneği'nin hazırladığı iki perdelik bir tiyatro oyunu olan "Biz Bunu Hiç Düşünmemiştik" izleyenleri kahkahaya boğacak. 
 
Dünya Tiyatrolar Günü'nde sahnelenecek olan oyuna Trabzonlular yoğun bir ilgi gösteriyorlar. Bu tiyatro oyununun biletleri Kahve Değirmeni, Ra Kitabevi, Sanatevi ve Derya Kitapevi'nden temin edilebilmektedir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem