Trabzon başsavcısı İzmir'e atandı!

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) 2011 yılı İdari ve Adli Yargı Yaz Kararnamesini tamamladı. HSYK, yaz kararnamesi ile 2 bin 230 hakim ve savcının görev yerini değiştirdi. Yargı-Sen Başkanı Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Ömer Faruk Eminağaoğlu ile Ci

Trabzon başsavcısı İzmir'e atandı!

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) 2011 yılı İdari ve Adli Yargı Yaz Kararnamesini tamamladı. HSYK, yaz kararnamesi ile 2 bin 230 hakim ve savcının görev yerini değiştirdi.

Yargı-Sen Başkanı Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Ömer Faruk Eminağaoğlu ile Cihaner Soruşturmasını yürüten Erzurum Cumhuriyet Savcısı Osman Şanal'ın da aralarında bulunduğu Adli Kararname tamamlandı. HSYK, Adli Yargı Kararnamesi'nde bin 816 hakim ve savcının görev yerini değiştirirken İdari Yargıda da 254 mahkeme üyesinin ataması gerçekleştirdi. HSYK, ayrıca Yargıtay Tetkik Hakimliği'ne ve Yargıtay Cumhuriyet Savcılığı görevinde de 109 hakim ve savcı getirdi. HSYK, 51 Ticaret Mahkemesi Başkanın da görev yerini değiştirdi. Ömer Faruk Eminağaoğlu kararname ile İstanbul hakimi olarak atanırken Osman Şanal, Antalya Cumhuriyet Savcısı görevine getirildi.

Kararname ile Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Durdu Kavak İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'na getirilirken kararnamede, İzmir Cumhuriyet Başsavcısı Emin Özler Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığına, Kozan Cumhuriyet Başsavcısı İlker Çetin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığına, Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Karaburun İzmir Cumhuriyet Başsavcı Vekilliğine, Erzurum Cumhuriyet Başsavcı Vekili Taner Aksal da Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığına atandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem