Trabzon basınında mutlu gün

Doğan Haber Ajansı (DHA) Trabzon Bürosu’nun başarılı muhabirlerinden Fatih Turan, düzenlenen nişan töreniyle Seda Pala ile nişan yüzüklerini takarak evlilik yolunda ilk adımını attı.Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Ergün Kızılboğa, Gülbaharhat

Trabzon basınında mutlu gün

Doğan Haber Ajansı (DHA) Trabzon Bürosu’nun başarılı muhabirlerinden Fatih Turan, düzenlenen nişan töreniyle Seda Pala ile nişan yüzüklerini takarak evlilik yolunda ilk adımını attı.

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Ergün Kızılboğa, Gülbaharhatun Karakolu Amiri Mustafa Bulut, Turan ve Pala ailelerinin yakın dostları ile Turan’ın mesai arkadaşlarının katıldığı nişan töreninde genç çiftin nişan yüzüklerini takan Yusuf Sezer hayır duaları ile kurdeleyi kesti.

Seda Pala’nın kuzeni Damlanur Sezer de ince sesiyle söylediği türkülerle geceye renk verdi.

Mutlulukları gözlerindeki ışıltıdan belli olan genç çift hayatlarının en anlamlı gününde dostları ile gönüllerince eğlenirken Temmuz ayında yapılacak düğünde toplanmak üzere nişan töreni sona erdi.

Haber61.Net olarak değerli meslektaşımız Fatih ve nişanlısı Seda’ya birbirleri ile hep gülerek geçirecekleri nice mutlu yıllar diliyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler