Trabzon Antalya sınavında

Şampiyonlar Ligi'ndeki CSKA Moskova yenilgisinden sonra Bursaspor deplasmanında da 2 puan bırakan Trabzonspor'da, gözler bugünkü Antalyaspor sınavına çevrildi.Bordo-Mavili ekibin teknik patronu Şenol Güneş, Avni Aker’deki zorlu mücadele öncesi takımının d

Trabzon Antalya sınavında

Şampiyonlar Ligi'ndeki CSKA Moskova yenilgisinden sonra Bursaspor deplasmanında da 2 puan bırakan Trabzonspor'da, gözler bugünkü Antalyaspor sınavına çevrildi.

Bordo-Mavili ekibin teknik patronu Şenol Güneş, Avni Aker’deki zorlu mücadele öncesi takımının dış dünyayla ilişkisini keserken, antrenmanları da basın ve taraftara kapattı. Yeniden çıkışa geçmenin hesapları içinde olan tecrübeli hocanın tüm planları 3 puan üzerine kurulu. Ancak Fırtına’nın dinlenmek için fazla vakti yok, çünkü cumartesi günü zorlu Gaziantepspor deplasmanında kritik bir mücadele daha yaşanacak.

Trabzonspor'da son dakika

Karadeniz temsilcisinde Mustafa Yumlu sarı kart cezası nedeniyle bugün forma giyemeyecek. Tecrübeli futbolcu Serkan Balcı da ceza sınırında bulunuyor, sarı kart görürse Gaziantepspor karşısında oynayamayacak. Trabzonspor’da ayrıca Henrique, Vittek, Barış Özbek, Barış Ataş, Sezer Badur, Onur ve Tayfun da sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almıyor.

Antalya'da son dakika

Konuk ekip Antalyaspor’da cezalı oyuncu bulunmuyor. Ancak Ali Turan ya da İbrahim Dağaşan bugün sarı kart görürse, Orduspor karşısında görev yapamayacak. Akdeniz temsilcisinde Necati Ateş, Veselin Minev ile Doğa Kaya’nın sakatlıkları nedeniyle Trabzonspor deplasmanında forma giyemeyecek olmaları ise teknik direktör Mehmet Özdilek’i endişelendiriyor.

Muhtemel 11

Tolga, Serkan Balcı, Glowacki, Giray, Ferhat (Celustka), Colman, Adrian, Sapara,  Alanzinho, Burak, Volkan, (Halil)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler