Trabzon Amatör küme maçında faciadan dönüldü

Dev kayalar sahaya düştü

Trabzon Amatör küme maçında faciadan dönüldü
Haber61 – Haber Servisi  - Trabzon Süper Amatör kümede oynanacak olan karşılaşma öncesinde sahaya dev kayalar düştü. Olayda şans eseri ölen yada yaralanan olmadı.

Süper Amatör Kümede mücadele eden ve 3. hafta karşılaşması öncesinde bugün saat 13:00’de Esentepe Mahallesinde bulunan sahada karşı karşıya gelecek olan Gençlerbirliği ve Telekomspor maçı öncesinde sarp kayalıktan oluşan saha kenarındaki yamaçtan sahaya yedek kulübesinin yan kısmına dev kayalar düştü.

İki takım futbolcuları, teknik ekipler ve taraftarların büyük şok yaşadığı olayda dev kaya kütlelerinin sahaya düşmesi sırasında sahada kimsenin bulunmaması olası bir faciayı önlerken maç iptal edildi.

ÖLÜMDEN DÖNDÜK

Telekomspor Teknik Sorumlusu Mustafa Şahin olay anını Haber61'e anlattı.

Şahin yaptığı açıklamada "biz maşatlık sahasına ulaşmadan 5-6 dakika önce olay gerçekleşti. Sahaya ulaştığımız da büyük şok yaşadık. Yedek Kulübesinde bizler olacaktık. O bölgede maçın oynanması için çalışan arkadaşlardan bir tanesi kaya kütleleri düşmeden 1-2 dakika önce tam kayanın düştüğü yerdeydi. Yedek kulübesinin üzerinde bulunan iki kaya kütlesi maç oynandığı esnada Yedek kulübesinin üzerine düşebilirdi. Ölümden döndük" diyerek o kayalık bölgenin güvenli olmadığını ve orada maç oynanmaması gerektiğini belirtti.

Haber: Tuncay Lakot








 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler