Torba yasada 30 madde kabul edildi

Kamuoyunda “Torba Yasa” olarak bilinen ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararname ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi görüşmelerinde, 1. bölümde

Torba yasada 30 madde kabul edildi

Kamuoyunda “Torba Yasa” olarak bilinen ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararname ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi görüşmelerinde, 1. bölümde yer alan 30 madde kabul edildi.

Plan ve Bütçe Komisyonu’nda yapılan görüşmelerin ardından TBMM Genel Kurulu’na sevk edilen Torba Yasa Teklifi görüşmelerinin 2. gününde 1. bölümde yer alan 30 madde kabul edildi. Görüşmelerde AK Parti’nin önergesi ile 24. Maddede değişiklik yapıldı. 31. Maddeden 55. Maddeye kadar olan kısmı kapsayan 2. bölümün geneli üzerinden görüşmelere geçilmesinden sonra oturum kapatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler