"Topyekun Hedef Alınıyoruz"

 Sözlerine, mayıs ayı içinde şehit olan güvenlik görevlilerini rahmetle anarak başlayan Erdoğan, Türkiye'nin son 30 yıl boyunca terörle mücadele ettiğini hatırlattı. Başbakan Erdoğan, Uludere'de meydana gelen olay üzerinden güvenlik güçlerinin yanı sıra k

"Topyekun Hedef Alınıyoruz"

 

Sözlerine, mayıs ayı içinde şehit olan güvenlik görevlilerini rahmetle anarak başlayan Erdoğan, Türkiye'nin son 30 yıl boyunca terörle mücadele ettiğini hatırlattı.

 

Başbakan Erdoğan, Uludere'de meydana gelen olay üzerinden güvenlik güçlerinin yanı sıra kurumların ve hükümetin hedef alındığını söyledi.

 

Erdoğan, şöyle konuştu:

 

''Bugün, kardeşlik hukukunu daha da yüceltmek, daha bir muhabbetle, samimiyetle kucaklaşmak durumundayız. Kardeşlik hukukumuzun zedelenmesine asla ve asla fırsat tanımamalıyız. Son aylarda Uludere'de meydana gelen acı Hadise üzerinden güvenlik güçlerimiz, kurumlarımız, hükümetimiz topyekun hedef alınıyor. Sadece bunlar değil; aslında Uludere istismarı üzerinden, acının istismarı üzerinden, kardeşliğimiz hedef alınmak isteniyor. Muhalefet, bu meselede de maalesef sorumlu bir tavır sergilemiyor. Maalesef kimi medya kuruluşları, terör gibi son derece önemli, milli ve hayati bir meselede dahi milletin yanında yer almıyor, alamıyor.

 

Bu ülkenin kurumlarına, bu ülkenin siyasetçilerine, bu ülkenin idarecilerine inanmayanlar, gidiyor yabancı ülkelerin kasıtlı yayınlarına inanıp Türkiye'de istismar siyasetini doruk noktalara çıkarabiliyor. Şundan emin olunuz sevgili vatandaşlarım; devlet, Uludere hadisesi sonrasında üzerine düşeni yapmıştır ve yapacaktır. Hükümetimiz, bu acı Hadise sonrasında ve bugün, gerekeni yapmıştır ve yapacaktır. Yargı, aynı şekilde, meselenin peşini bırakmayacak, meseleyi tüm boyutlarıyla aydınlatacaktır''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler