Topbaş: "Yeni projeler geliyor"

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile bir araya gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “Minibüsçülerin, taksicilerin, halk otobüsçülerinin tüm dertlerini biliyoruz. Bunları nasıl çözeriz diye uğraşıyoruz. Minibüsler, taksiler ve halk

Topbaş: "Yeni projeler geliyor"

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile bir araya gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “Minibüsçülerin, taksicilerin, halk otobüsçülerinin tüm dertlerini biliyoruz. Bunları nasıl çözeriz diye uğraşıyoruz. Minibüsler, taksiler ve halk otobüsleriyle ilgili seçimlerden sonra çok güzel çalışmalarımız olacak” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği üyeleri ile bir araya geldi. Topkapı 1453 Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen toplantıda konuşan Başkan Topbaş, seçimlerden sonra hem minibüsçüler hem taksiciler hem de halk otobüsleriyle ilgili çok güzel çalışmaları olacağını söyledi. “Minibüsçülerin, taksicilerin, halk otobüsçülerinin tüm dertlerini biliyoruz. Bunları nasıl çözeriz diye uğraşıyoruz” diyen Topbaş konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Minibüs esnafımız sıkıntılı. Ben bunu biliyorum. Minibüs esnafının sistemini değiştirebiliriz. Daha konforlu daha modern bir hizmet haline getirebiliriz. Seçimlerden sonra dünyaya örnek olacak bir proje ortaya koyabiliriz. Oturup konuşacağız. Taksiciler, halk otobüsleri ile ilgili de çok güzel çalışmalarımız olacak. Servisçilerimizin sıkıntılarını biliyorum. Bunun çözümünü arıyoruz. Bize güveniyorsanız bunun çözümü biziz. Çünkü bir mesuliyetimiz var.”

“HER ODANIN SORUNLARI AYRI AYRI DİNLENECEK”

Esnafın ve sanatkarların toplumun bel kemiği olduğunu, toplumun bu unsurlarla ayakta durduğunu bildiğini kaydeden Başkan Topbaş, “Esnaf aileden gelen biri olarak esnafın derdini, izlediğimizi, takip ettiğimizi, nasıl çözebiliriz diye üzerinde durduğumuzu ifade etmek istiyorum. Bize güven duyduğunuzu biliyoruz. Sorunlarınızı ancak biz çözeriz. Seçimlerden sonra odalar ile toplantılar yapacağız. Arkadaşlarımız tek tek her odanın sorunlarını dinleyecek. Ayrıca bir çalışma grubu oluşturacağız. Sorunları nasıl çözebiliriz bunun üzerinde duracağız. Yönetimler esnafın farkında olmalı çözüm arayışının içinde olmalı” diye konuştu.

Sorunların çözümü konusunda artık ilgili kurumlar ile beraber karar vereceklerini belirten Topbaş, “İki yakada da lojistik park merkezi çalışmamız var. İstanbul Büyükşehir Belediyemiz, sanayi odalarımız, ticaret odalarımız, ilgili bakanlıklarımız bir araya gelerek seçimden sonra bir toplantı yapacağız. Marjinal tarım alanları yani artık tarım yapılamayan yerlerde organize sanayi bölgesi kurma konusunda çalışmalar yapılabilir mi onu konuşacağız. Oturacağız işimiz, imkanımız bu, kaynaklarımız, fırsatlarımız bu, neler yapabiliriz beraber karar vereceğiz. Bundan sonra yönetim tarzımız bu” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler