Topaloğlu gençleri rezil etti

Show TV'nin yeni yarışması Survivor'da adeta şov yapan ünlü türkücü Mustafa Topaloğlu gençlere taş çıkartıyor. Yorumları kadar yaptıkları ile de ekran başındakileri gülme krizine sokan Topaloğlu'nun azmi herkesi şaşırttı.Dominik Cumhuriyeti'nde medeniyett

Topaloğlu gençleri rezil etti

Show TV'nin yeni yarışması Survivor'da adeta şov yapan ünlü türkücü Mustafa Topaloğlu gençlere taş çıkartıyor. Yorumları kadar yaptıkları ile de ekran başındakileri gülme krizine sokan Topaloğlu'nun azmi herkesi şaşırttı.

Dominik Cumhuriyeti'nde medeniyetten uzak, zorlu doğa şartlarında yaşanacak olan, yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği, dünyanın en zor yarışması olarak kabul edilen 'Survivor Ünlüler-Gönüllüler'de kıyasıya rekabet önceki sürüyor.

Ünlü türkücü Mustafa Topaloğlu daha ilk günden yarışmaya damgasını vurmuştu. Sibel Tüzün, Merve Büyüksaraç, Almeda, Mustafa Topaloğlu, Alp Kırşan, Nihat Alptuğ Altınkaya ve Doğuş'tan oluşan ünlüler takımı, gönüllülere karşı yarışırken Mustafa Topaloğlu dokunulmazlık oyununda yarı yaşındaki genç yarışmacıyı alt etti.

Sırıkla boynuna asılan 80 kiloluk ağırlığı gık demeden taşıyan Topaloğlu, zaferini takım arkadaşlarının sevinç çığlıkları arasında kutladı. Türkücü azmi ve beden gücü ile de izleyenleri hem şaşırttı hem de genç rakibini utandırdı.

"Uzaylı türkücü" lakabıyla tanınan Topaloğlu, daha önce de "Survivor anlatılmaz, çizmekle izah edilmez, gezmekle bilinmez. Burası enteresan bir olay, yaşamadan bilinmez. Öyle bir orman ki, bu ormanmanyak bir orman" diyerek Survivor ekran başındakileri gülme krizine sokmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem