TOKİ yardımcısı müsteşar oldu

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarlığı görevine Ercan Tıraş atandı.  Müsteşarlık görevini vekâleten yürüten Ercan Tıraş’ın atama kararı, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün ilgili kararnameyi imzalamasının ardından Resmi Gazete’de yayınlandı.  Müsteşar Erca

TOKİ yardımcısı müsteşar oldu

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarlığı görevine Ercan Tıraş atandı.  Müsteşarlık görevini vekâleten yürüten Ercan Tıraş’ın atama kararı, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün ilgili kararnameyi imzalamasının ardından Resmi Gazete’de yayınlandı. 

Müsteşar Ercan Tıraş Kimdir?

Ercan Tıraş, 1961 yılında Kırşehir’in Kaman ilçesinde doğdu. 1988 yılında, Selçuk Üniversitesi Mühendislik/Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldu. 1988–1994 yılları arasında özel sektörde mühendis olarak görev yapan Ercan Tıraş, TOKİ’de Uygulama Dairesi Başkanlığı, Toplu Konut Projeleri ve Araştırma Dairesi Başkanlığı, Dış İlişkiler Dairesi Başkanlığı, İhale ve Kabul Komisyonu Başkanlığı ile Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ve Toplu Konut/Büyükşehir Belediyesi İnşaat Emlak ve Proje A.Ş. yönetim kurulu üyeliği görevlerinde bulundu. 2004 yılından itibaren TOKİ Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Tıraş, 4 Ağustos 2011 tarihinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarlığı görevine atandı.

Ercan Tıraş, evli ve 2 çocuk babasıdır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem