TOKİ Trabzon'da işyerlerini satacak

TOKİ, 37 şehirde 312 taşınmazı satışa çıkarıyorTOKİ’den 18 bin liraya işyeri, 58 bin liraya konut. Trabzon Zağnos vadisindeki işyerleri de satılıyorBaşbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Gaziantep, Samsun,

TOKİ Trabzon'da işyerlerini satacak

TOKİ, 37 şehirde 312 taşınmazı satışa çıkarıyor

TOKİ’den 18 bin liraya işyeri, 58 bin liraya konut. Trabzon Zağnos vadisindeki işyerleri de satılıyor

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Gaziantep, Samsun, Malatya Trabzon ve Kayseri gibi büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu 37 ilde bulunan 267 işyeri ile 45 konutu satışa sunuyor. Açık artırma yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek taşınmazlardan 18 bin liraya işyeri, 69 bin liraya da konut sahibi olmak mümkün. Taşınmazların ihalesi 28 Mayıs 2013’te yapılacak.

240 ay vade ile işyeri

Satışa çıkarılan taşınmazlardan; Trabzon Bahçecik 2. etap, Trabzon Merkez Zağnos Vadisi, Gaziantep Islahiye, Gaziantep Merkez Beylerbeyi, Malatya Beydağı, Edirne İpsala, Ordu Gölköy, Konya Beyşehir, Kayseri Yahyalı, Giresun Alucra, Balıkesir Ayşebacı 2. bölge, Bursa Nilüfer Kayapa, Osmaniye Yaveriye, Tokat Dedeli, Karaman Yeşilada, Kahramanmaraş Afşin, Kahramanmaraş Türkoğlu, Yozgat Boğazlıyan, Yozgat Eskipazar, Çorum Celilkırı ve Sakarya Adapazarı Korucuk projeleri kapsamındaki işyerleri yüzde 10 peşin 240 ay vadeli satılacak. İstanbul Bahçeşehir’de yer alan işyerleri yüzde 10 peşin 120 ay vade, diğer işyerleri ile konutlar ise yüzde 15 peşin 120 ay vade ile alıcıya sunulacak.

 

Eskidji firmasının İstanbul’daki merkezinde gerçekleştirilecek müzayedede, TOKİ’nin Ankara Bilkent’teki merkez binasından müzayedeye canlı bağlantı yoluyla teklifler alınabilecek. Satışa çıkan işyeri ve konutlardan almak isteyenler ayrıca www.eskidji.com internet adresinden de teklif verebilecekler.

 

37 ilde satışa sunuluyor

Satışa sunulan konutlar; Ankara, Adana, Balıkesir, Burdur, Bursa, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Gaziantep, Giresun, Iğdır, Isparta, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Karaman, Kayseri, Kırşehir, Konya, Malatya, Mardin, Mersin, Niğde, Ordu, Osmaniye, Sakarya, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Tokat, Trabzon, Yozgat ve Zonguldak illerinde bulunuyor.

 

Arsa satış müzayedesine katılmak isteyen gerçek veya tüzel kişilerin müzayededen önce banka hesabına veya toplantı günü salonlarda kurulacak veznelere katılım teminatı olarak talip oldukları arsaların her biri için ayrı ayrı ödeme yapacak. Muhammen bedeli 20 bin liraya kadar olan taşınmazlar için 2 bin lira, muhammen bedeli 100 bin liraya kadar olanlar için 5 bin lira, muhammen bedeli 200 bin liraya kadar olanlar için 10 bin lira, muhammen bedeli 200 bin liranın üstünde olan taşınmazlar için 50 bin lira katılım teminatı alınacak.

Taşınmazlar açık artırmaya vadeli muhammen bedellerle çıkacak, bankada yapılacak sözleşme imzalama aşamasında, dileyen katılımcılar peşin ödeme talebinde bulunabilecek. Bu durumda, taşınmazlar için peşin ödeme indirimi yapılmayacak.

Satışa sunulan taşınmazlar hakkında ayrıntılı bilgiye www.toki.gov.tr ve www.eskidji.com internet adreslerinden ulaşılabilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem