TIR koyun sürüsüne daldı! 50 koyun öldü...

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde bir TIR, yola çıkan koyun sürüsüne çarptı. Kazada 50 koyun telef oldu.Edinilen bilgilere göre, akşam saatlerinde Diyarbakır istikametinden Siverek istikametine seyir halinde olan ve plakası öğrenilemeyen TIR, yolun karşısın

TIR koyun sürüsüne daldı! 50 koyun öldü...

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde bir TIR, yola çıkan koyun sürüsüne çarptı. Kazada 50 koyun telef oldu.

Edinilen bilgilere göre, akşam saatlerinde Diyarbakır istikametinden Siverek istikametine seyir halinde olan ve plakası öğrenilemeyen TIR, yolun karşısına geçmeye çalışan koyun sürüsüne çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaklaşık 50 koyun telef oldu. Koyunlara çarpan TIR olay yerinden kaçarken, telef olan koyunlar ise yola savruldu. Koyunların Cuma Dağ’a ait olduğu öğrenilirken, kaza haberini alıp gelen köylüler sağ olan koyunları telef olmaması için kesti. Telef olan koyunlar ise köylüler tarafından yol kenarına alındı. Kaza mahalline gelen jandarma ve polis ekipleri, başka kazanın meydana gelmemesi için güvenlik önlemleri aldı. Kaza sonrası yoldan geçen bazı araçlar da telef olan koyunlara çarparak hasar gördü. Kazada, can kaybı yaşanmadı.

Jandarma, kazaya karışan ve kaçan TIR hakkında arama çalışmaları başlattı.

20131020aw000333_04.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem