Tıp camiasına olan inancımız tamdır

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu 14 Mart Tıp Bayrımı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.Gümrükçüoğlu, tıp çalışanlarının özveriyle görevlerini yerine getirdiklerine dikkat çekerek tüm sağlık çalışanlarının bayramını kutladı. G

Tıp camiasına olan inancımız tamdır

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu 14 Mart Tıp Bayrımı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Gümrükçüoğlu, tıp çalışanlarının özveriyle görevlerini yerine getirdiklerine dikkat çekerek tüm sağlık çalışanlarının bayramını kutladı. Gümrükçüoğlu mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Sağlık kuruluşlarımızın en küçüğünden, en büyüğüne tüm tesislerinde fiziki şartlarının yapılan düzenlemeler ve yeniliklerle her geçen gün modern bir yapıya kavuşmasının yanında tüm vatandaşlarımızın en tabi hakkı olan sağlık hizmetinden insan onuruna yakışır bir şekilde en güzel şekilde faydalanması bizleri ziyadesi ile memnun etmektedir. Türk hekiminin hem ulusal hem de uluslararası düzeyde elde ettiği başarılar ve yaptıkları çalışmalar, ülkemiz için bir kıvanç kaynağı olmakla birlikte çağdaşlarıyla boy ölçüşen bir neslin müjdecisi olarak bizlere ümit vermektedir.

Sosyal devlet anlayışının en önemli unsurlarından birisi; sağlık hizmetlerinin gereği gibi yerine getirilmesidir. Sağlıklı hayat, insanların vazgeçemeyeceği temel bir haktır. Etkin ve kaliteli bir sağlık sistemi, nitelikli bir toplumun en önemli şartıdır. Hiç kuşkusuzdur ki bu alanda doktorlarımız, fedakarlıkları ve meslek aşkları sayesinde, yaratılmışların en üstünü olan insanın yaşam kalitesini yükseltmede ve bu yaşam kalitesinin duraksamaya uğradığı hallerde hastalarını sağlığına kavuşturmak adına kutsal bir görevi yerine getirmektedirler. Tıp camiasının her neferinin hiç durmadan şevkle bu ülke insanına hizmet için yollarına devam edeceğine de olan inancımız tamdır. Bu vesile ile tüm sağlık çalışanlarının bu anlamlı gününü kutluyor; çalışmalarında başarılar diliyorum.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler