THY uçuşlarını iptal etti

THY resmi internet sitesinden yaptığı duyuruda 31 Ekim ve 1 Kasım tarihinde iptal edilen seferler şöyle; 31 Ekim - TK 3 İstanbul - New York, 31 Ekim - TK 4 New York-İstanbul, 31 Ekim - TK 1 İstanbul-New York, 1 Kasım - TK 12 New York-İstanbul THY'DEN AÇIK

THY uçuşlarını iptal etti

THY resmi internet sitesinden yaptığı duyuruda 31 Ekim ve 1 Kasım tarihinde iptal edilen seferler şöyle; 31 Ekim - TK 3 İstanbul - New York, 31 Ekim - TK 4 New York-İstanbul, 31 Ekim - TK 1 İstanbul-New York, 1 Kasım - TK 12 New York-İstanbul

 
THY'DEN AÇIKLAMA
 
THY Basın Müşaviri Ali Genç'in verdiği bilgiye göre, New York'ta kalan yolcuların bir bölümü karayolu ile Washington DC'ye götürülüp oradan Türkiye'ye uçurulacaktı.THY bunun için 31 Ekim'e ek sefer koymuş ve uçak tipini Airbus A330'dan Boeing 777'ye yükseltmişti.
 
Ancak milyonlarca kişiyi etkileyen fırtına nedeniyle hem karayolu hem de tren yolu kapanınca bu girişim iptal edildi. THY, yolcuların güncel bilgileri Türkiye'de 444 0 849, ABD'de ise 1-800-874-8875 nolu telefonları arayarak veya internet sitesi üzerinden kontrol etmelerini istedi. Bu arada Delta Havayolları'na ait bir yolcu uçağı da yine kasırga yüzünden seferlerin iptal edilmesi nedeniyle İstanbul Atatürk Havalimanı’nda kaldı. United Havayolları da İstanbul'dan New York’a yaptığı uçuşları fırtına nedeniyle durdurdu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler