THY uçağında kene paniği

İzin için geldiği memleketi Çorum’dan Kopenhag’a gitmek için THY’nin 08.15’de kalkacak TK-1783 sefer sayılı uçağa binen E.E, uçak kalkmadan önce huysuzlanan bebeği O.E’nin bezini, çamaşırlarını değiştirmek istedi. E.E., bu sırada bebeğinin kolundaki kızar

THY uçağında kene paniği

İzin için geldiği memleketi Çorum’dan Kopenhag’a gitmek için THY’nin 08.15’de kalkacak TK-1783 sefer sayılı uçağa binen E.E, uçak kalkmadan önce huysuzlanan bebeği O.E’nin bezini, çamaşırlarını değiştirmek istedi. E.E., bu sırada bebeğinin kolundaki kızarıklığı farketti. Kızarık bölgeye yapışmış bir kene gören E.E., panikleyerek çığlık attı. Olay üzerine uçuş ekipleri derhal genç kadının yanına geldi ve uçağa sağlık ekibi çağırıldı. Bebeğe ilk müdahaleyi Atatürk Havalimanı’ndaki sağlık hizmetlerini veren Port Clinic ekipleri yaptı. Daha sonra bebek ile annesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ne Hastanesine götürüldü. Burada bebeğin kolundaki kene çıkartıldı, sağlık açısından olumsuz bir etki yapmadığı anlaşılınca, anne ve bebeği hastaneden taburcu edildi.

Kene paniği yaşayan E.E ile bebeği, öğleden sonraki bir başka THY uçağı ile İstanbul’dan Kopenhag’a gitti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem