THY o hizmeti paralıya dönüştürdü!

Türk Hava Yolları’nın uçucu ekipler için ATATÜRK Havalimanı’nda açtığı salonun aylık maliyeti yarım milyonu bulunca THY salondaki yiyecekleri parayla satmaya başladı.Türk Hava Yolları’nın Nisan 2013’te uçucu ekipler için açtığı dinlenme salonunda yiyecek

THY o hizmeti paralıya dönüştürdü!

Türk Hava Yolları’nın uçucu ekipler için ATATÜRK Havalimanı’nda açtığı salonun aylık maliyeti yarım milyonu bulunca THY salondaki yiyecekleri parayla satmaya başladı.

Türk Hava Yolları’nın Nisan 2013’te uçucu ekipler için açtığı dinlenme salonunda yiyecek ve içecekler artık parayla satılacak.

THY’nin ikram şirketi DO&CO tarafından tasarlanan ve modern görüntüsüyle dikkat çeken salon, birbirinden lezzetli yiyecek ve içecekleriyle THY uçuş ekiplerine hizmet verirken, yemeklerin lezzeti faturayı da oldukça kabarttı.

THY, aylık 500 bin TL’yi DO&CO faturası sonrası salondaki ücretsiz yiyecek içecek dönemini sona erdirdi. Çay ve kahve dışında diğer tüm yiyecek ve içecekler parayla satılmaya başlanırken aşırı sarfiyatın bu kararın alınmasında etkili olduğu kaydedildi.

Bu arada uçucu ekiplerin, yiyecek ve içeceklerin ücretlerinin de yüksek olmasından şikayetçi oldukları da belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler