THY çalışanları İsrail'de gözaltına alındı

 Airporthaber'de yer alan habere göre Türk Hava Yolları Tel Aviv Müdürü ve Muhasebe Şefi gözaltına alındı...Türk Hava Yolları'nın Tel Aviv Müdürü F.D. ve Muhasebe Şefi S.D. vergi kaçırdıkları ve usulsüzlük yaptıkları gerekçesiyle İsrail Maliye Ekipleri ta

THY çalışanları İsrail'de gözaltına alındı

 

Airporthaber'de yer alan habere göre Türk Hava Yolları Tel Aviv Müdürü ve Muhasebe Şefi gözaltına alındı...

Türk Hava Yolları'nın Tel Aviv Müdürü F.D. ve Muhasebe Şefi S.D. vergi kaçırdıkları ve usulsüzlük yaptıkları gerekçesiyle İsrail Maliye Ekipleri tarafından dün gece gözaltına alındı.

THY'nin havalimanı ve kent merkezindeki ofislerine eş zamanlı baskın düzenleyen maliye ekiplerinin AirportHaber'in edindiği bilgiye göre bilgisayarlara da el koyduğu öğrenildi. Baskın sonrasında haklarındaki suçlama nedeniyle THY Tel Aviv Müdürü F.D. ve Muhasebe Şefi S.D.'nin gözaltına alındığı ve sorgularına hala devam edildiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem