The Division ne zaman çıkıyor? The Division beta

The Division ne zaman çıkacak, hangi platformlarda oynanabilecek, oyunun teması ne? İşte detaylar Merakla beklenen The Division'un çıkış tarihi belli oldu. 2013 yılında ölen Tom Clancy'inin adını taşıyan The Division'un beta tarihi belli oldu. Tom Clancy’

The Division ne zaman çıkıyor? The Division beta

The Division ne zaman çıkacak, hangi platformlarda oynanabilecek, oyunun teması ne? İşte detaylar
Merakla beklenen The Division'un çıkış tarihi belli oldu. 2013 yılında ölen Tom Clancy'inin adını taşıyan The Division'un beta tarihi belli oldu. Tom Clancy’s The Division'ın Playstation ve Xbox one tarihleri farklı olarak belirlendi. Tom Clancy’s The Division  Xbox One için 28-31 Ocak tarihlerinde bilgisayar ve Playstation 4 için ise 29-31 tarihlerinde çıkacak.

Beta oyunu için iki alternatif bulunmakta. Erken sipariş ile oyunu satın aldıysanız beta kodunu aktif hale getiererek oyunu deneyebilirsiz. Satın almadan denemek istiyorsanız da buradan kod alarak oynayabilirsiniz.

Tom Clancy’s The Division Konusu

Tom Clancy's The Division, Massive Entertainment liderliğinde Ubisoft Reflections ve Ubisoft Red Storm ile birlikte geliştirilen, Ubisoft tarafından ise yayımcılığı yapılacak olan video oyunudur.

Oyun, para üzerinden bulaşan bir virüs nedeniyle çöken toplumsal yaşantıyı konu alıyor. Oyuncular ABD hükümetinin, The Division adlı gizli organizasyonunun üyesi olan bir ajanı kontrol edecekler ve bir yandan virüsün sebebini araştırırken bir yandan da şehirdeki diğer gruplarla savaşacaklar. Oyun New York'ta geçecek. Oyunda sadece çok oyunculu bölüm bulunacak. Oyuncular karakterlerini özelleştirebilecek ve geliştirebilecekler. Ayrıca oyuncular birbirleriyle takım oluşturarak şehirdeki diğer oyuncularla savaşabilecekler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler