TGC Başkan adayı Yılmaz'dan Haber61'e ziyaret

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti(TGC)'nin 7 Mayıs'ta yapılacak olan Olağn Genel Kurulu'nda Başkan adayı olan halen TGC Başkan yardımcısı olan Nevzat Yılmaz Haber61.net'i ziyaret etti. Trabzon'da yaklaşık 45 yıldır basın sektörünün içerisinde bulunan Yılmaz, “

TGC Başkan adayı Yılmaz'dan Haber61'e ziyaret

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti(TGC)'nin 7 Mayıs'ta yapılacak olan Olağn Genel Kurulu'nda Başkan adayı olan halen TGC Başkan yardımcısı olan Nevzat Yılmaz Haber61.net'i ziyaret etti.

Trabzon'da yaklaşık 45 yıldır basın sektörünün içerisinde bulunan Yılmaz, “Üyesi olmaktan onur duyduğum Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde üç yıldır Başkan Yardımcılığı görevinde bulunmaktayım, bu süre içerisinde oluşturmuş olduğumuz yönetim kurulunda değerli arkadaşlarla hizmet etmek onurunu yaşadım. Meslektaşlarımıza bu süre içerisinde birliktelik gururu ile mutluluğunu bizlerle paylaşan sevgili arkadaşlarıma teşekkürlerimi ve iyi dileklerimi iletiyorum. Her zaman her şeyin en iyisine layık olan Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nin değerli üyelerinin arzu ettikleri hizmet anlayışına katkı yapmak için ve birlikteliğe farklı bakış açısı getirmek amacıyla 2016 Mayıs ayında yapılacak Trabzon Gazeteciler Cemiyeti seçimlerinde Başkanlığa aday olduğumu açıklıyorum" açıklaması ile başkan adayı olduğunu açıklamıştı.

Başkan Adayı Nevzat Yılmaz Haber61'e yaptığı ziyarette İmtiyaz sahibi Tanju Akıncıoğlu ile görüşerek çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem