"TFF'ye ben üç koyun vermem!"

Saral Haber61 TV'ye yaptığı açıklamada "Ben Türkiye Futbol Federasyonu'na güvenip de iki koyun vermem"  diyerek TFF'nin güvensiz bir yapıda olduğunu söyledi.ARTIK ŞEHİT GELMİYOR..!Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Atatürk Alanında gerçekleştirdiği konuşmay

"TFF'ye ben üç koyun vermem!"

Saral Haber61 TV'ye yaptığı açıklamada "Ben Türkiye Futbol Federasyonu'na güvenip de iki koyun vermem"  diyerek TFF'nin güvensiz bir yapıda olduğunu söyledi.

ARTIK ŞEHİT GELMİYOR..!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Atatürk Alanında gerçekleştirdiği konuşmayı değerlendiren Saral “Böylesine önemli bir dünya liderine sahip olmanın hepimizi mutluluğunu ve onurunu yaşamalıyız. Sayın Başbakan ülkenin birlik ve beraberliği için her şeyini ortaya koymaya devam ediyor,çok hassasiyet gösteriyor.Bu süreci sabote etmek isteyenlere karşı hepimiz uyanık olmalıyız.Artık şehit cenazeleri gelmiyor,artık analar-babalar ağlıyor.Güneydoğu’ya her gittiğimde büyük ilgi ve sevgi görüyorum. Bana sarılıyorlar ve bizim ayrımız-gayrımız yok mesajını  her yere iletmemi istiyorlar.Biz artık bir bütünüz, kimse bizi ayıramayacak” dedi.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

pl.20131123173459.jpg

KOYUNLARI VE SIĞIRLARINI ONLARA TESLİM ETMEM

Trabzonspor ile ilgili de önemli mesajlar veren Oktay Saral şu çarpıcı açıklamaları yaptı: “Futbol Federasyonuna asla güvenmiyorum. Üç tane koyunu yaylada onlara bırakıp ta gelin şu koyunları, sığırları burada kolla diyemem. Ben onların güvenilirliğine inanmıyorum. Federasyona koyunları bile teslim etmem. Futbol federasyonu artık ‘Fenerasyon’ olmuştur.

FEDERASYON KUPAMIZI GASP ETMİŞTİR

AK Parti İstanbul Milletvekili,eski Of Belediye Başkanı  ve eski Ofspor Başkanı Oktay Saral Saral, 2010-2011 sezonu kupasının Trabzonspor'un anasının ak sütü gibi helal olduğunu savunarak " TFF acilen gerekeni yapıp kupayı Trabzonspor'a vermeli.Kupamız resmen gasp edilmiştir. Ben diğer kulüplerin düşmanı değilim ama ortada mahkemenin, UEFA'nın ve CAS'ın vermiş olduğu kararlar var." açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler