Tesettürlü Niran Ünsal meyhane için açıldı!

Kapandığını söyleyen Niran Ünsal başını açıp meyhane ilanında yer alınca  olay oldu.  Niral Ünsal'ın 'Nevizade Meyhane'de 30 Ekim cuma günü sahneye çıkacağı ortaya çıktı. Tanıtım fotoğrafında ise tesettürden çıkmış Niran Ünsal yer alıyor.   Niral Ünsal ge

Tesettürlü Niran Ünsal meyhane için açıldı!

Kapandığını söyleyen Niran Ünsal başını açıp meyhane ilanında yer alınca  olay oldu. 

Niral Ünsal'ın 'Nevizade Meyhane'de 30 Ekim cuma günü sahneye çıkacağı ortaya çıktı. Tanıtım fotoğrafında ise tesettürden çıkmış Niran Ünsal yer alıyor.
 
Niral Ünsal geçen yıl tesettürle pozlar vermiş bu yıl da tamamen kapandığını açıklamıştı. 'Artık hayatını bu şekilde sürdüreceğini' ilan eden Niral Ünsal kapanma kararından çabuk çarketti.
 
Tesettürlü olarak klipler çekmeye başladıktan sonra ani bir kararla yeniden açılan Niran Ünsal sosyal medyada günün konusu oldu. 
 
Niran Ünsal'ın Nevizade Meyhane'de çıkacağı program için çektirdiği fotoğraf herkesin dilinde. Türbanı çıkan Niran Ünsal'ın bu kararı kadar 'içkili meyhanede' solistlik yapacak olması da eleştiri aldı.
 
İşte Niran Ünsal'ın tesettürden çıkmış hali;
niran-unsal-meyhane.jpg
 
MEYHANEYE AÇIK MI ÇIKACAK? NİRAN ÜNSAL KONUŞTU
 
Niran Ünsal olay yaratan Meyhane pozu sonrasında açıklama yaptı. Sahneye perukla çıkacağını söyleyen Niran Ünsal, "Günlük hayatımda tesettürlüyüm ama sahneye peruk ile çıkıyorum. Hande Yener sahneye donla çıkarken sorun olmuyor da ben tesettürle çıkınca mı sorun oluyor" dedi. 
 
Niran Ünsal 'içkili bir meyhanede' sahneye çıkacak olmasına yönelik eleştiriler için de şunları söyledi;
 
-"İçkiyi ben içmiyorum. Herkes kendisinden sorumludur. Biz içene nasıl saygı duyuyorsak, içen de bize saygı duysun."
 
AÇILMAK ŞEYTANA HİZMET ETMEKTİR
 
Niran Ünsal kapanma kararından sonra verdiği röportajda şöyle demişti;
-"Beden ve vücudu teşhir ederek bu işi yaptıkları için çok büyük vebal altındalar. İnsanların aynı zamanda göz zinası yapmasına sebep oluyorlar. Açılmak, şeytana hizmet etmektir. Neticede saklı olan her zaman daha kıymetli, daha makbuldür. "
 
NİRAN ÜNSAL NASIL KAPANMIŞTI?
 
Niran Ünsal kapanma kararı televizyondan ilan etmiş ve eşinin de yeni haberi olduğunu söylemişti. Kapanma kararının ardından sahne kıyafetlerini de değiştirdiğini belirten Niran Ünsal şunları söylemişti;
 
-"Eşimin ailesi ve kendi yakın çevremden gayet olumlu tepkiler alıyorum. İşime devam ediyorum her zaman olduğu gibi. Fakat kostümlerim değişti. Özel tasarım kapalı kostümler yaptırıyorum artık. Sonuçta benim sesim ön plandaydı. Yine ön planda sesim olacak. Bana "reklam yapıyor" diyorlar. İnsan bir senedir reklam yapıyor olamaz. Bu bir seçimdir. Kendi kendine oluşan bir süreçtir. Eşim dahi kapanacağımı televizyonlardan öğrendi"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem