“Terörün yok edilmesi ve kaynaklarının kurutulması lazım.”

Türk-İş Trabzon İl Temsilcisi ve Yol-İş Sendikası Trabzon 1 nolu Şube Başkanı Gökhan Gedikli, Ankara’da yaşanan terör olayını kınayan bir açıklama yaptı. Gökhan Gedikli yaptığı açıklamada "bu tür hain saldırılar ile Ülkemizin, Milletimizin birliği ve huzu

“Terörün yok edilmesi ve kaynaklarının kurutulması lazım.”

Türk-İş Trabzon İl Temsilcisi ve Yol-İş Sendikası Trabzon 1 nolu Şube Başkanı Gökhan Gedikli, Ankara’da yaşanan terör olayını kınayan bir açıklama yaptı.

Gökhan Gedikli yaptığı açıklamada "bu tür hain saldırılar ile Ülkemizin, Milletimizin birliği ve huzuru hedef alınmaktadır. Terör aynı zamanda bir insanlık suçudur. Bu suç örgütleri ve destek olanlar bir an önce bulunmalı ve hesap sorulmalıdır. Artık insanlarımızın barış ve huzur içinde yaşamasını istiyoruz. Terörün yok edilmesi ve kaynaklarının kurutulması için milletçe birlik ve dayanışma içinde olmalıyız. Bu menfur saldırı sonucu hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz" dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem