Terörün kirli elleri iş başında

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Muhammet Balta, Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın şehit edilmesini şiddetle kınadığını belirterek, “Savcımız Mehmet Selim Kiraz‘ın görevi başında şehit edilmesi bizleri derinden üzmüştür. Allah ‘tan rahmet, ailesi ve yak

Terörün kirli elleri iş başında

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Muhammet Balta, Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın şehit edilmesini şiddetle kınadığını belirterek, “Savcımız Mehmet Selim Kiraz‘ın görevi başında şehit edilmesi bizleri derinden üzmüştür. Allah ‘tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabırlar diliyorum” dedi.

Muhammet Balta, yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Ülkemizde barış, kardeşlik ve huzur ortamının güçlendiği bir dönemde, görüyoruz ki terörün kirli elleri kirli amaçları için iş başında. Avukat cübbesinin içine gizlenerek, kalleşçe savcımızın hayatına kast etmelerini şiddetle kınıyorum. Bu hain saldırı kardeşliğimizi asla zayıflatmayacaktır. Aksine kardeşliğimizi berberliğimizi ve milletçe birbirine olan sevgimizi daha da pekiştirecektir. Özellikle sosyal medyada ve bazı yayın kuruluşlarında bu vahim olayın haklı gösterilmeye çalışıldı. Bu durum savcımızın şehit edilmesi kadar gayri insani, gayri ahlaki ve akıl ve vicdandan yoksunudur. Terörün her türlüsünü, aktörlerini ve terörün değirmenine su taşıyanlarını lanetliyoruz. Bu, insanlığa karşı işlenmiş bir suçtur. İnşallah bu topraklarda bir gün terör bitecektir. Burada milletimize düşen görev sağduyulu olmak ve terör örgütlerinin ve onların aktörlerini tuzağına düşmeyerek onları sevindirmemektir. Allah bu acıları bir daha yaşatmasın. Şehit olan Savcımız Mehmet Selim Kiraz'a Allah'tan rahmet, ailesine ve milletimize sabırlar diliyorum."

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler