Teröristlerle çatışma yaşandı!

Tokat'ın Reşadiye ve Başçiftlik ilçeleri arasında güvenlik güçleri ile PKK'lı bir grup terörist arasında sıcak temas sağlanınca çatışma çıktı.Arazi arama tarama faaliyetlerini sürdüren güvenlik güçleri Karadeniz bölgesine geçiş yapmaya çalışan ve eylem ha

Teröristlerle çatışma yaşandı!

Tokat'ın Reşadiye ve Başçiftlik ilçeleri arasında güvenlik güçleri ile PKK'lı bir grup terörist arasında sıcak temas sağlanınca çatışma çıktı.

Arazi arama tarama faaliyetlerini sürdüren güvenlik güçleri Karadeniz bölgesine geçiş yapmaya çalışan ve eylem hazırlığında olduğu değerlendirilen bir grup PKK’lı terörist ile Reşadiye ve Başçiftlik ilçeleri arasında Elmacık köyü yakınlarında 21.30 sıralarında sıcak temas sağlandı.

Güvenlik güçlerinin ’Teslim ol’ çağrısına ateşle karşılık verilmesi sonucu çatışma çıktı. PKK’lı teröristlerin karanlık ve ormanlık arazi yapısından yararlanarak kaçmaya çalıştıkları öğrenildi.

Bölgeye takviye kuvvetler gönderilirken, Tokat İl Jandarma Komutanlığı’ndan havalanan helikopterlerin de hava desteği sağladığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem