Teröristlerin kaçırdığı köylüler serbest!

Bingöl'ün Adaklı ilçesinde teröristlerce kaçırılan köylüler serbest bırakıldı.Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinden yapılan açıklamada, isminin açıklanmasını istemeyen bir vatandaşın bildirmesi üzerine, Bingöl'ün Adaklı ilçesi Güngörsün mahallesin

Teröristlerin kaçırdığı köylüler serbest!

Bingöl'ün Adaklı ilçesinde teröristlerce kaçırılan köylüler serbest bırakıldı.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinden yapılan açıklamada, isminin açıklanmasını istemeyen bir vatandaşın bildirmesi üzerine, Bingöl'ün Adaklı ilçesi Güngörsün mahallesine gelen silahlı dört bölücü terör örgütü mensubu tarafından, 15 kadar köylünün, köy imamının evinde toplanarak, seçimlerde bir siyasi partiye oy vermeleri yönünde propaganda yapıldığı belirtildi.

Güvenlik güçlerince olaya müdahale edilmesine müteakip söz konusu teröristler, yedi köylüyü yanlarına alarak köy minibüsü ile köyden ayrıldı.

Güngörsün mahallesinin yaklaşık 4,5 kilometre kuzeydoğusunda bulunan Şoruk Tepe mevkisine götürdükleri köylüleri bölgede serbest bırakan bölücü terör örgütü mensupları, yaya olarak bölgeden uzaklaştı.

Kiğı Cumhuriyet Savcılığınca adli tahkikat başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem