Teröristlere sakın acımayın!

2005 yılından bu yana hizmet eden ve İstanbul’daki 250 Trabzon derneğin bir araya gelmesi ile oluşan Trabzon Dernekleri Federasyonu terör olaylarını sert bir şekilde kınadı. Trabzon Dernekler Federasyonu Başkanı Mustafa Demir yaptığı açıklamada terör tepk

Teröristlere sakın acımayın!

2005 yılından bu yana hizmet eden ve İstanbul’daki 250 Trabzon derneğin bir araya gelmesi ile oluşan Trabzon Dernekleri Federasyonu terör olaylarını sert bir şekilde kınadı.

Trabzon Dernekler Federasyonu Başkanı Mustafa Demir yaptığı açıklamada terör tepki gösterek şu açıklamalarda bulundu: 

“Yönetim kurulu olarak günlerdir ülkemiz genelinde yaşanan terör olaylarında verdiğimiz şehitlerimize Allahtan Rahmet ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Türkiye'mizde can almaya devam eden PKK terörünü lanetliyoruz. 40 günde 42, asker, polis, korucu ve 13 sivilin ölümüne bir anlam veremiyoruz. Neden bu kadar kısa zamanda bunca insanımızı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Son olarak Dağlıca’da ve Iğdır’da üç günde 31 şehit daha verdiğimiz ve PKK tarafından gerçekleştirilen hain saldırıları kınıyor ve yataklık yapanları lanetliyoruz. Türkiye’nin evlatlarını koparıp alanlara karşı gerekenin yapılmasını istiyoruz.

ARTIK YETER SABIR KALMADI!

TDF-Trabzon Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu Olarak bu tür saldırılarla toplumda yaratılmak istenen infial sonucu Halkın sokağa dökülmesini hedefleyenlere karşı herkesin dikkatli ve Uyanık olması gerektiğini belirtiyoruz. Terörcülere Acımayın; Türk, Kürt, Ermeni, Laz, Çerkez, Alevi, Sünni Kim Olursa Olsun Gencecik Yaşlarda Çocuklarımız Şehit ediliyor .Artık Yeter.!Ateş Düştüğü Yeri Yakar. Durdurulmazsa Döner Hepimizi Yakar. Vatan İçin Şehit Düşenlere Rahmet, Yakınlarına Başsağlığı ve Sabır Diliyoruz.

tdf-1.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem