Teröristlerden taciz ateşi

HAKKARİ'nin Yüksekova İlçesi'nde bulunan Dağlıca Hudut Tabur Komutanlığı'nın üs bölgesine bir grup PKK'lı terörist tarafından taciz ateşi açıldı. Saldırıya anında karşılık verilirken, bölgede operasyon başlatıldı. Dağlıca'daki üs bölgesine dün gece bir g

Teröristlerden taciz ateşi

HAKKARİ'nin Yüksekova İlçesi'nde bulunan Dağlıca Hudut Tabur Komutanlığı'nın üs bölgesine bir grup PKK'lı terörist tarafından taciz ateşi açıldı. Saldırıya anında karşılık verilirken, bölgede operasyon başlatıldı.

Dağlıca'daki üs bölgesine dün gece bir grup terörist otomatik silahlarla ateş açtı. Açılan ateşe üs bölgelerinde bulunan askerler tarafından anında karşılık verildi. Güvenlik güçleri teröristlerin bulunduğu noktaları yoğun ateş altına aldı.

Çatışma sırasında her hangi bir zaiyatın olmadığı belirtilirken, bölgede başlatılan geniş çaplı hava destekleli operasyon sürüyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler