Teröristler orada kıskaca alındı

Bölgede başlatılan operasyonda 300 kişilik PKK lı grup abluka altına alındı. Yüksekova ve Şemdinli bölgesinde iki ayrı koldan yürütülen operasyona 4 bin asker katılıyor. Sabah saatlerinde, Yüksekova ilçesine bağlı Yeşiltaş Karakolu'na terör örgütü PKK men

Teröristler orada kıskaca alındı

Bölgede başlatılan operasyonda 300 kişilik PKK lı grup abluka altına alındı. Yüksekova ve Şemdinli bölgesinde iki ayrı koldan yürütülen operasyona 4 bin asker katılıyor. 

Sabah saatlerinde, Yüksekova ilçesine bağlı Yeşiltaş Karakolu'na terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen saldırıdan sonra bölgede Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'in yönettiği geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Sabah saatlerinde Yeşiltaş Karakolu'na düzenlenen ve 8 askerin şehit olduğu, 16 askerin de yaralandığı çatışmada da 10 terörist etkisiz hale getirilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem