Teröristler camilerden sonra mezarlıklara dadandı

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen terör operasyonunda bir mezarlıkta yapılan aramalarda çok sayıda mühimmat ele geçirildi.PKK/KCK terör örgütünün eylem ve eylem ve faaliyetlerinin engellenmesi ve deşifre edilmesine yönelik olarak

Teröristler camilerden sonra mezarlıklara dadandı

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen terör operasyonunda bir mezarlıkta yapılan aramalarda çok sayıda mühimmat ele geçirildi.

PKK/KCK terör örgütünün eylem ve eylem ve faaliyetlerinin engellenmesi ve deşifre edilmesine yönelik olarak Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Sur ilçesi Hasırlı Mahallesi'ne operasyon yapıldı. Operasyonda çok sayıda mühimmat ele geçirildi. Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri, kamu düzeni ve halkın huzurunu bozmaya yönelik düzenlenen yasa dışı eylemlerde polis ekiplerine, kamu kurum ve kuruluş binalarına yönelik kullanılmak üzere hazırlanan patlayıcı maddelerin ele geçirilmesine yönelik başlatılan çalışmalar kapsamında; 22 Ağustos 2015 günü Sur ilçesi Hasırlı Mahallesi Çifte Havuzlar Mezarlığı içerisinde yapılan kontrollerde; 1 adet roket atar mühimmatı, 18 adet patlamamış el yapımı bomba, 660 adet kaleşnikof fişeği, 2 adet boş kaleşnikof şarjörü, 1 adet orta boy çanta, 1 adet sırt çantası ele geçirildi" denildi.

Teröristler camilerden sonra mezarlıklara dadandı

Teröristler camilerden sonra mezarlıklara dadandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler