Teröre yine lanet yağdı

Mersin'de önce bir sosyal paylaşım sitesinde bir araya gelen, ardından oluşturdukları tertip komitesi ile örgütlenen bir grup, son dönemde artan terörist saldırıları kınamak amacıyla 'Şehitlere Saygı, Teröre Lanet' mitingi düzenledi.Miting için Mersin Dev

Teröre yine lanet yağdı

Mersin'de önce bir sosyal paylaşım sitesinde bir araya gelen, ardından oluşturdukları tertip komitesi ile örgütlenen bir grup, son dönemde artan terörist saldırıları kınamak amacıyla 'Şehitlere Saygı, Teröre Lanet' mitingi düzenledi.

Miting için Mersin Devlet Hastanesi önünde toplanan kalabalık, ellerinde Türk bayraklarıyla saat 16.00 sıralarında Hastane Caddesi'ni takiben Metropol Miting Alanı'na doğru yürüyüşe geçti. Yol boyunca 'şehitler ölmez, vatan bölünmez' sloganları atan kalabalık, terör örgütüne lanet yağdırdı. Sık sık tekbir getiren kalabalığa bazı vatandaşlar da evlerinin balkonuna Türk bayrağı asıp alkışlayarak destek verdi.

Polisin, zırhlı araçlar ve çevik kuvvet ekipleriyle yoğun güvenlik önlemi aldığı yürüyüş, grubun Metropol Miting Alanı'na ulaşmasıyla son buldu. Burada toplanan kalabalık, şehitler için saygı duruşunda bulundu, İstiklal Marşı'nı okudu. Son 1 ay içinde şehit düşen askerlerin isimlerinin okunmasının ardından konuşan Tertip Komitesi Başkanı Ferdi Kale, şehit ailelerinin de yürüyüşe destek verdiğini belirterek, diğer sivil toplum kuruluşları ve davet edilen bazı siyasi parti temsilcilerinin mitinge katılmamasını eleştirdi. Kale, bundan sonraki mitingin, Ramazan Bayramı sonrası daha kalabalık olarak gerçekleştirileceğini belirtti.

Miting, yapılan konuşmanın ardından olaysız olarak son buldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler