Terör protestolarındaki gözaltı sayısı belli oldu

İstanbul'da terör olaylarını protesto eylemleri sırasında parti binaları, basın kuruluşları ile iş yerlerine zarar verdiği tespit edilen 93 kişi gözaltına alındı. İstanbul Valiliğinden konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, "Ülkemizde son zamanlarda me

Terör protestolarındaki gözaltı sayısı belli oldu

İstanbul'da terör olaylarını protesto eylemleri sırasında parti binaları, basın kuruluşları ile iş yerlerine zarar verdiği tespit edilen 93 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Valiliğinden konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, "Ülkemizde son zamanlarda meydana gelen terör olayları ile ilgili olarak ilimizde de 08.09.2015 Salı günü bir takım yürüyüş ve protesto eylemleri gerçekleştirilmiştir. Terör eylemlerine tepki anlamında yapılan yürüyüşler genellikle sağduyu içerisinde ve sorunsuz olarak tamamlanmıştır. Ancak bazı ilçelerimizde parti binaları, basın kuruluşları ile iş yerlerine ızrar meydana gelmiş, olaylar esnasında herhangi bir can kaybı ve ciddi yaralanma olmamıştır. Mala zarar verme olayları ile ilgili suç işledikleri tespit edilen 93 şahıs gerekli adli işlemlerin yapılması için gözaltına alınmıştır. İl genelinde alınan üst düzey güvenlik tedbirleri kararlı ve dikkatli bir şekilde uygulanmaya devam edilecek olup, vatandaşlarımızdan kendilerini sokağa çekmeye yönelik provokasyonlara itibar etmemelerini sağduyulu davranmalarını ve güvenlik güçlerimize yardımcı olmalarını bekliyoruz" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler