Terör örgütüne ait sığınak bulundu

 Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Nurhak ve Çağlayancerit ilçeleri kırsalında bölücü terör örgütü üyelerinin kış üslenmesi yapacağı istihbaratı üzerine operasyon düzenledi. İki ilçenin kırsal kesiminde belirlenen bölgelere operasy

Terör örgütüne ait sığınak bulundu

 Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Nurhak ve Çağlayancerit ilçeleri kırsalında bölücü terör örgütü üyelerinin kış üslenmesi yapacağı istihbaratı üzerine operasyon düzenledi. İki ilçenin kırsal kesiminde belirlenen bölgelere operasyon düzenleyen jandarma, terör örgütü mensuplarınca hazırlandığı saptanan bir sığınak ile iki depoya ulaştı.

İmha edilen sığınak ve depolarda yapılan aramada; 1 jeneratör, 1 güneş enerjisi paneli ve bataryası, 4 deri kütüklük, 42 pil, 1.5 litre motor yağı, 5 litre benzin, 4 adet 100 metrelik elektrik kablosu, 1 akü, 1 telsiz aküsü, 1 piknik tüpü, 1 soba, 9 soba borusu, 20 battaniye, 1 kablo lehimi, 3 ağaç kesme testeresi ve 7 ağaç kesme bıçağı ile giysi ve gıda maddesi ele geçirildi.

Ele geçirilen malzemelerin imha edildiği operasyona ilişkin açıklama yapan yetkililer; terör örgütüne yönelik operasyonların süreceğini bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler