Terör örgütüne ait 5 sığınak imha edildi

Batman Valiliği tarafından yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı tarafından Sason ve Kozluk ilçe sınırları içerisinde "Geçici Askeri Güvenlik Bölgesi" ilan edilen alanda bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik "Şehit Jandarma Er Halil Yıldırım Oper

Terör örgütüne ait 5 sığınak imha edildi

Batman Valiliği tarafından yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı tarafından Sason ve Kozluk ilçe sınırları içerisinde "Geçici Askeri Güvenlik Bölgesi" ilan edilen alanda bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik "Şehit Jandarma Er Halil Yıldırım Operasyonu" düzenlediği belirtildi. Operasyon neticesinde terör örgütüne yardım ve yataklık suçundan aranan Kelhasan köyü Sinemergi mezrasında ikamet eden bir şahıs yakalandığı belirtilen açıklamada, "Yapılan operasyonun devamında bölücü terör örgütü mensuplarınca barınma ve depo alanı olarak kullanıldığı tespit edilen 5 ayrı sığınakta yapılan aramalarda, örgütsel dokümanlar, EYP yapımda kullanılan malzemeler, giyecek ve yiyeceklerden oluşan yaşam malzemeleri ele geçirilmiştir. Yaşam malzemeleri Sason Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla olay yerinde imha edilmiş ve sığınaklar kullanılamaz hale getirilmiştir. Bölgede yaşadığı değerlendirilen ve operasyon bölgesinden kaçtıkları düşünülen örgüt mensuplarının yakalanması için operasyonlara devam edilmektedir" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler