Terör örgütü operasyonunda 13 gözaltı

Osmaniye'de terör örgütleri PKK ve IŞİD'e yönelik düzenlenen operasyonlarda 13 şüpheli gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre, Osmaniye Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekipleri dün gece saat 24.00 ve 06.00 sıralarında terör örgütle

Terör örgütü operasyonunda 13 gözaltı

Osmaniye'de terör örgütleri PKK ve IŞİD'e yönelik düzenlenen operasyonlarda 13 şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Osmaniye Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekipleri dün gece saat 24.00 ve 06.00 sıralarında terör örgütleri PKK ve IŞİD'e yönelik olarak, önceden belirlenen 11 ayrı adrese eş zamanlı operasyonlar düzenledi. Operasyonlarda IŞİD'e katılma hazırlığında olduğu iddia edilen 3 kişi ile terör örgütü PKK'nın propagandasını yaptığı iddia edilen 10 kişi gözaltına alındı.

Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda ise 1 ruhsatsız av tüfeği, 1 kuru sıkı tabanca, 2 bıçak, 2 çalıntı motosiklet ile bilgisayar ve dergiler ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen şüphelilerden IŞİD'e katılacakları iddia edilen 3 kişi ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı. PKK'nın propagandasını yaptıkları öne sürülen 10 kişinin ise sorgularının devam ettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler