Terhis oldu kaza geçirdi!

Ankara Mamak'taki vatani görevinin ardından Yozgat'taki ailesinin yanına gitmek için yola çıkan kişi, Çorum'da geçirdiği trafik kazasında ağır yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Mamak'taki birliğinden terhis olan Ali Yiğit (21), Yozgat'ın Aydıncık ilçesi Ba

Terhis oldu kaza geçirdi!

Ankara Mamak'taki vatani görevinin ardından Yozgat'taki ailesinin yanına gitmek için yola çıkan kişi, Çorum'da geçirdiği trafik kazasında ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Mamak'taki birliğinden terhis olan Ali Yiğit (21), Yozgat'ın Aydıncık ilçesi Baydiğin beldesinde yaşayan ailesinin yanına gitmek için Ankara'dan otobüse bindi.

Otobüsle Çorum'un Alaca ilçesine gelen Yiğit'in, buradan da Aydıncık'a gitmek için bindiği Halil Ç'nin kullandığı 19 T 0020 plakalı ticari taksi, Alaca ilçe merkezinde plakası ve sürücüsü öğrenilemeyen bir tıra arkadan çarptı.

Kazada yaralanan Halil Ç. ile Yiğit, önce Alaca Devlet Hastanesine, buradan da Çorum Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yoğun bakıma alınan Yiğit'in sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem