"Tempoyu düşürmeden yola devam"

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi ve eşi Şengül Revi, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve eşleri, İl Kadın Kolları Başkanı Bahar Ayvazoğlu ve eşi, İl Gençlik Kolları Başkanı Halim Yılmaz ve eşi birlik beraberlik toplantısında bir araya geldi. İl Başkanlığı

"Tempoyu düşürmeden yola devam"

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi ve eşi Şengül Revi, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve eşleri, İl Kadın Kolları Başkanı Bahar Ayvazoğlu ve eşi, İl Gençlik Kolları Başkanı Halim Yılmaz ve eşi birlik beraberlik toplantısında bir araya geldi.

İl Başkanlığı tarafından düzenlenen organizasyonda selamlama konuşması yapan İl Başkanı Revi, “Yönetimde birlikte görev yaptığımız yol arkadaşlarımın eşlerine anlayışları, destekleri ve gayretleri için teşekkür ediyorum. Göreve başlar başlamaz  kongreler, toplantılar ve seçim sürecine girdik. Seçim sürecinde yoğun bir çalışma gerçekleştirdik. Bir seçim yaşadık ve ardından ikinci bir seçime doğru aynı süreci işlettik. Yoğun kelimesi hafif gelir bazen sabahlara kadar çalıştığımız oldu.” ifadelerini kullandı.

toplu-fotograf-001.jpg

TEMPOYU DÜŞÜRMEDEN YOLA DEVAM

Geç saatlere kadar yöneticilerinin çalışmalarda olduğunu hatırlatan Başkan Revi, “Seçim Koordinasyon Merkezinde ve sahada çalışan arkadaşlarımızın eşlerine bu yoğunluktaki anlayışların dolayı özellikle teşekkür ediyorum. Bir yılı kazasız, belasız ve başarılı bir şekilde geride bıraktık. Önümüzde 2 yıl daha var, bu berabere gelmelerimiz daha sık olacaktır. Hep birlikte yolumuza daha sıkı bir şekilde tempoyu düşürmeden devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Başkan Revi konuşmalarının ardından Yönetim Kurulu Üyelerinin eşlerine, İl Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz ve İl Kadın Kolları Başkanı Ayvazoğlu’nun eşlerine plaket takdim etti. Plaket takdiminin ardından Başkan Revi’nin Basın Danışmanına İl Başkanlığı Medya Tanıtım Birimi tarafından Trabzonspor Forması hediye edildi. Program toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi. 

baskan-revi-ve-esi.jpg

genclik-kollari.jpg

kadin-kollari.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler