Temizlikçi kadını bağlayıp gasp ettiler

İstanbul Şişli’de bir ofiste temizlik görevlisi olarak çalışan bir kadın, ofise gelen biri kadın 3 kişi tarafından elleri ve kolları bağlanarak gasp edildi. İş yerinde bulunan 32 bin doları alan şahıslar kaçtı.Olay, saat 12.00 sıralarında Koca Mansur Soka

Temizlikçi kadını bağlayıp gasp ettiler

İstanbul Şişli’de bir ofiste temizlik görevlisi olarak çalışan bir kadın, ofise gelen biri kadın 3 kişi tarafından elleri ve kolları bağlanarak gasp edildi. İş yerinde bulunan 32 bin doları alan şahıslar kaçtı.

Olay, saat 12.00 sıralarında Koca Mansur Sokak 56 numaralı apartmanın giriş katında meydana geldi. İddiaya göre, Aslan S.’ye ait olduğu ileri sürülen İnfaper Limited Şirketi olarak faaliyet gösteren 5 katlı apartmanın giriş katına kimliği belirsiz 1’i kadın 3 kişi geldi. O sırada ofiste temizlik görevlisi olarak çalışan Ayşe G. adlı kadına kapıyı açtıran kişiler, kadının ağzını bantlayıp, elleri ve kollarını bağladılar. 3 kişi oldukları ileri sürülen şahıslar, daha sonra kadının kendi cep telefonundan iş yeri sahibi Aslan S.’ye tehdit içerikli mesaj atıp kadını darp etti. İş yerinde olduğu iddia edilen 32 bin doları da alan 3 kişi, kısa sürede olay yerinden hızla uzaklaşarak kayıplara karıştı.

"KOŞARAK GELDİM"

Gaspçıların ofisten ayrılmasıyla birlikte durumu önce patronu Aslan S.’ye, daha sonra da emniyete haber veren Ayşe G., polis ekiplerine gasp edildiğini bildirdi. Kadının ihbarı üzerine kısa sürede söz konusu adrese giden güvenlik güçleri, sırtında ve vücudunun bazı bölgelerinde darp izleri bulunan, elleri bağlı şekildeki Ayşe G.’yi yerde buldu. Olay yerine sağlık ekipleri çağıran emniyet güçleri, kadının verdiği ilk ifade doğrultusunda faillerle ilgili bölgede çalışma başlattı. Bu sırada olay yerine gelen sağlık ekipleri, Ayşe G.’nin sağlık durumunu kontrol etti.

İş yeri sahibi Aslan S.’nin arkadaşı olduğu öğrenilen Ayhan Kandemir, “Arkadaşım beni aradı. ’Ofisime ulaşamıyorum, sen bakabilir misin’ dedi. Ben de koşarak geldim. Ben gelene kadar arkadaşım kendisi de gelmiş. Geldiğinde de çalışan personeli elleri ve ayakları bağlı şekilde bulmuş. Kasadan para alınmış” dedi.

Ayşe G., ifadesine başvurulmak üzere Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Feriköy Polis Merkezi’ne götürüldü. Ayşe G.’nin gaspa uğradığı binadan çıkarken yüzünü gizlemesi dikkat çekerken, gazetecilerin sorularını da yanıtsız bıraktı.

3 kişinin yakalanması için polis çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler