TEM'de can pazarı

TEM Okmeydanı Bağlantı yolunda kontrolü kaybeden bir minibüsün, emniyet şeridinde arıza yapan kamyonete arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı. Kazada yola savrulan yaralılar yağmur altında uzun süre ambulans bekledi. Her iki yönde

TEM'de can pazarı

TEM Okmeydanı Bağlantı yolunda kontrolü kaybeden bir minibüsün, emniyet şeridinde arıza yapan kamyonete arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı. Kazada yola savrulan yaralılar yağmur altında uzun süre ambulans bekledi. Her iki yönde yaşanan trafik sıkışması sebebiyle ilk yardım ekipleri yaralılara ulaşmakta zorlandı.

Kaza TEM Okmeydanı bağlantı yolu Nurtepe mevkii Okmeydanı istikametinde meydana geldi. Özel bir şirkete ait 34 GA 0186 plakalı minibüs, emniyet şeridinde tamir için duran 34 AF 8453 plakalı kamyonete çarptı. Minibüs ardından kamyoneti tamir için gelen 34 ZBA 55 plakalı araca çarparak durabildi.

Çarpmanın etkisiyle minibüste bulunan iki kişi ile kamyoneti tamir eden bir kişi yola savruldu. Minibüste bulunan ve ağır yaralanan İhsan Kakaç'a ilk müdahaleyi yoldan geçen vatandaşlar yaptı.

Vatandaşlar Kakaç'ın yağmurdan etkilenmemesi için üzerine battaniye örttükleri, başını da koli ile korudukları gözlendi. Diğer bir yaralı Veysel Coşkun ise minibüsün içine alındı. Vatandaşlar Coşkun'u uyanık tutabilmek için uzun süre çaba sarf etti. Bazı vatandaşlar da devamlı 112'yi arayarak bilgi verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem