Telsizden veda anonsu geçti!

Adana Emniyet Müdürü görevindeyken İçişleri Bakanlığı'nın kararnamesiyle merkeze başmüfettiş olarak atanan Mehmet Salih Kesmez emniyet teşkilatına telsiz anonsuyla veda etti.Adana Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez İçişleri Bakanlığı kararnamesiyle geçtiğ

Telsizden veda anonsu geçti!

Adana Emniyet Müdürü görevindeyken İçişleri Bakanlığı'nın kararnamesiyle merkeze başmüfettiş olarak atanan Mehmet Salih Kesmez emniyet teşkilatına telsiz anonsuyla veda etti.

Adana Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez İçişleri Bakanlığı kararnamesiyle geçtiğimiz hafta görevinden alınarak merkeze başmüfettiş olarak atandı. Yaklaşık 2 yıldır Adana Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Mehmet Salih Kesmez, her pazartesi telsizden özlü sözlerle teşkilatını selamlarken bu pazartesi telsizden veda anonsu yaptı.

Kesmez telsizden, "İçişleri Bakanlığı'nın kararnamesiyle Ankara'ya başmüfettiş olarak atandım. Bu nedenle 25 Mayıs 2011 günü Adana'daki görevimden ayrılarak Ankara'ya yeni görevime başlayacağım. Adana'da bütün personelimizle bir çok konuda 1 numara olduk. Çok gayretli ve özverili çalışan personelime teşekkür ediyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun, her şey gönlümüze göre olsun. Allahaısmarladık" diyerek veda etti.

Mehmet Salih Kesmez'in yerine Ordu Emniyet Müdürü Mehmet Avcı atanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem