Telefonla 5 bin lira dolandırıldı
Edinilen bilgiye göre, N.Y'yi (59), telefonla arayarak kendini polis olarak tanıtan kişi vereceği hesap numarasına para yatırılmasını istedi. N.Y, verilen hesap numarasına PTT ATM’sinden 5 bin lira havale etti. Kısa süre sonra dolandırıldığını anlayan N.
Yayınlanma:
Edinilen bilgiye göre, N.Y'yi (59), telefonla arayarak kendini polis olarak tanıtan kişi vereceği hesap numarasına para yatırılmasını istedi. N.Y, verilen hesap numarasına PTT ATM’sinden 5 bin lira havale etti. Kısa süre sonra dolandırıldığını anlayan N.Y. Gümüşhacıköy Emniyet Müdürlüğüne giderek şikayetçi oldu.
Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
Resmi İlanlar
Gündem

