Telefon sipariş etti: Başka her şey geldi

Malatya'da bir vatandaşa, televizyondan reklamını görerek sipariş verdiği akıllı telefon yerine ilaç ve kremler gönderildi. Malatya'nın Akçadağ ilçesine bağlı Kömekavak Mahallesi'nde yaşayan Mehmet İspir bir süre önce bir TV kanalında reklamını gördüğü ak

Telefon sipariş etti: Başka her şey geldi

Malatya'da bir vatandaşa, televizyondan reklamını görerek sipariş verdiği akıllı telefon yerine ilaç ve kremler gönderildi.

Malatya'nın Akçadağ ilçesine bağlı Kömekavak Mahallesi'nde yaşayan Mehmet İspir bir süre önce bir TV kanalında reklamını gördüğü akıllı telefonu 159 TL'ye sipariş etti. Telefonun sipariş verilmesinin ardından kendisine gelen kargoyu açan İspir adeta şok oldu. Kutudan telefon yerine bel fıtığı ilacı, yalancı saat, bel ağrısı için kullanılan yaka, boş bir ilaç kutusu, 2 TL kazı kazan ve saç bakım kremi çıktı. Neye uğradığını şaşıran vatandaş hemen sipariş verdiği 0212 708 9132 nolu telefonu aradı ancak hiçbir cevap alamadı. Dolandırıldığını anlayan vatandaş, konuyu mahkemeye götüreceğini belirterek herkesin bu konuda duyarlı olmasını istedi.

TV'de gördüğü telefonu sipariş ettiğini söyleyen Mehmet İspir, kendisine telefon yerine gönderilen malzemeleri göstererek nasıl dolandırıldığını anlattı. Sipariş verdiği telefonu defalarca aradığını söyleyen İspir, buna rağmen hiçbir sonuca ulaşamadığını belirterek bu tür dolandırıcılık olaylarına karşı herkesin duyarlı olmasını istedi.

Telefon sipariş etti: Başka her şey geldi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler